Veelgestelde
vragen

SUIKERVERVANGING

ZIT SUIKER IN UBERFIT SAUZEN?

Alle Uberfit sauzen zijn suikervrij behalve Ketchup: er zit nog een beetje natuurlijke suiker van de tomaat zelf (1,88 g suiker per 100 g saus).

WAT GEBRUIKEN JULLIE AAN ZOETSTOFFEN?

We gebruiken Stevia en Erythritol, beiden natuurlijke zoetstoffen die niet schadelijk zijn voor je gezondheid.

WAT IS STEVIA?

Stevia is een intensieve zoetstof en komt van het blad van de stevia plant. Stevia is ongeveer 300 keer zo zoet als suiker en wordt al eeuwenlang als zoetmiddel gebruikt. Het is natuurlijk en bevat en levert geen calorieën. Stevia heeft bovendien geen enkel effect op de bloedsuiker en insulinespiegel.

WAT IS ERYTHRITOL?

Erythritol komt van nature voor in vruchten en gefermenteerde levensmiddelen. Het is ongeveer 70% zo zoet als ‘gewone’ tafelsuiker en heeft geen bijsmaak. Ook deze natuurlijke suiker heeft geen enkel effect op je bloedsuiker en insulinespiegel. Erythritol levert bijna geen calorieën.

HOUDBAARHEID & VOEDSELVEILIGHEID

ZIJN UBERFIT SAUZEN NATUURLIJK?

Ja, dat kan je wel zeggen. Behalve het conserveermiddel (kaliumsorbaat) zijn alle ingrediënten die we gebruiken natuurlijk. Kaliumsorbaat moeten we gebruiken om de houdbaarheid te garanderen en voedselveiligheid te waarborgen.

HOELANG ZIJN UBERFIT SAUZEN HOUDBAAR?

Uberfit sauzen zijn in de originele gesloten verpakking minimaal 12 maanden houdbaar. Na de opening moet je de fles wel in de koelkast bewaren. Daarna is het product beperkt houdbaar.

WAT IS DE IDEALE TEMPERATUUR OM DE UBERFIT SAUZEN TE BEWAREN?

In de originele gesloten fles kan je onze sauzen zelfs onder de kamertemperatuur bewaren. Na de opening moeten ze onder de 7℃ bewaard worden.

LEVERING

VERZENDT UBERFIT BESTELLINGEN NAAR HET BUITENLAND?

Jazeker! Ook in buitenland kan je genieten van Uberfit. Denk er wel aan dat sommige landen extra belasting heffen op de invoer.

PRIVACY

HOE GAAN JULLIE OM MET GEVOELIGE INFORMATIE ZOALS CREDITKAART GEGEVENS?

Je betaling aan ons wordt beheerd door Mollie, een gerenommeerde betalingsprovider. Het verwerken en beheren van het geldverkeer is veilig en zeker in goede handen bij Mollie.

0

Start typing and press Enter to search